‘Mag ik jou interviewen voor de krant over geboortefotografie? We vinden het namelijk geweldig wat je doet’. Die vraag stelde journalist Merlin Mulder van Noordhollands Dagblad Waterland mij onlangs. Lang hoefde ik niet over dit antwoord na te denken. Volmondig zei ik gelijk: Ja!

Wie mij kent, weet dat ik graag praat. Tijdens reportages houd ik mij stil, maar tijdens een interview over geboortefotografie kan ik bijna niet meer stoppen met praten. Het resultaat mag er wezen: maar liefst twee pagina’ s in het hart van de krant met veel foto’s erbij.

Inmiddels heeft het interview niet alleen in de regio Waterland in de krant gestaan, maar ook in de Zaanstreek, Kennemerland en West-Friesland. Trots en blij ben ik om geboortefotografie meer aandacht te geven en op de kaart te zetten. Merlin en het NHD, superbedankt hiervoor!

Sandrinos Fotografie in de media