Huwelijk

‘Ja ik wil!’

Hoe vaak zou ik deze woorden al gehoord hebben als trouwfotograaf? Ik ben eerlijk gezegd de tel kwijt geraakt. Van intieme huwelijksvoltrekkingen op het stadhuis tot grote huwelijken in kerken en kastelen, ik heb ze mogen vastleggen. En dat is iedere keer weer een enorme eer om te doen!

Emoties

Op jullie mooiste dag ben ik er bij om alle momenten vast te leggen, als een storyteller. Ik heb oog voor de emoties, de belangrijke momenten maar ook voor de omgeving. Voor het kindje dat net tijdens de ceremonie over de grond gaat kruipen, of de oma die een traantje wegpinkt met haar zakdoek. Ik let op de interactie tussen de bruid, de bruidegom en de gasten. Op kleine details, maar ook op het overzicht.

Kennismakingsgesprek

Belangrijk is dat de dag verloopt zoals jullie het willen. Ik ben er bij om het vast te leggen, niet om de dag te regisseren omdat ik bepaalde foto’s wil hebben. Met mijn ervaring kan ik tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek jullie van tips voorzien. Dingen waar jullie waarschijnlijk nog helemaal niet aan gedacht hebben, maar door mijn ervaring op tientallen huwelijken kan ik die aan jullie voorleggen.

Draaiboek

Voor mij is het belangrijk dat ik precies weet wat er gaat gebeuren op jullie dag. Daarom houden we na het kennismakingsgesprek contact met elkaar tot de grote dag aanbreekt. Doordat ik het draaiboek van a tot z ken, mis ik geen belangrijke momenten. Ook met de weddingplanner of ceremoniemeester houd ik contact in aanloop naar de huwelijksdag.

Album

Na jullie grote dag ontvangen jullie binnen 24 uur een preview met de mooiste foto’s. Binnen 4-6 weken ontvangen jullie een ruime selectie bewerkte foto’s en een slideshow op muziek. Een luxe mini album is altijd bij de prijs inbegrepen en kan uitgebreid worden naar een groter, gepersonaliseerd luxe album. Zo bewaar je de herinneringen van jullie trouwdag in een album voor het leven!

Werkgebied

Mijn werkgebied als trouwfotograaf is heel Nederland maar voornamelijk Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Friesland. Wil je meer weten en zien over mijn werk als trouwfotograaf, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Investering

Wat kost het als we jou als trouwfotograaf inhuren? Die vraag krijg ik regelmatig. En die is niet zomaar te beantwoorden. Want de één trouwt klein en wil alleen de ceremonie vastgelegd en de ander wil de complete dag inclusief feest gefotografeerd hebben. Het is echt maatwerk. En dat bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek ook.

Voor mij is een huwelijk vastleggen intensief en tijdrovend, want ik ben niet alleen op de dag zelf in touw maar ook nog een aantal dagen daarna om alle foto’s te selecteren, te bewerken, het album te maken. Om een indicatie te geven: mijn tarieven starten bij 1475 euro voor 6 uur fotografie en een luxe mini album.