YES! Ik ben zooo blij en ook heel trots, want ik mag me Brons Master Photographer noemen.

Een internationale jury, bestaande uit Adrian Sommeling (NLD), Bella West (UK) en Janusz Szpakowski (Polen/Spanje), heeft mijn ingeleverde serie (10 geboortefoto’s) beoordeeld en goedgekeurd.

Topfotografen

Aan deze serie heb ik het hele jaar gewerkt, waarbij ik gecoacht werd door twee topfotografen, Lianne Dekker en Rogier Bos. Van deze twee heb ik zo ontzettend veel geleerd. Zonder hen had ik het nooit gered. Dank jullie wel! En ook dank aan Fotostudio Enjoy – Ingrid van Heteren voor de prachtige prints!

Kwalificatie

Deze kwalificatie moet je binnen twee jaar halen, om lid te mogen blijven van Master Photographer Network (MPN). Je wordt beoordeeld op fotografie, professionele aanpak en het eindresultaat. Een kwalificatie kan niet gekocht, worden waardoor je gegarandeerd ben van kwalitatief hoogstaande fotografie.

Feedback

Nog mooier bijna dan het behalen van de titel vond ik de feedback van de jury en mijn coaches en andere MPN-leden die ik heb mogen krijgen. Het was zo’n mooi leerjaar voor mij. Voor mijn gevoel begint het nu pas.

Tot slot (lijkt wel een Oscar-speech) wil ik mijn klanten bedanken voor hun vertrouwen in mij.

Voor meer info over mijn geboortefotografie:
www.sandrinosgeboortefotografie.nl
Over MPN: www.masterphotographersnetwork.nl