Afscheidsfotografie

Herinneringen

Foto’s helpen bij het vastleggen en bewaren van belangrijke momenten en herinneringen aan de persoon die is overleden. Deze foto’s kunnen een belangrijk onderdeel zijn van het rouwproces en kunnen helpen bij het verwerken van het verlies. Afscheidsfotografie kan ook helpen bij het delen van de herinneringen en het verhaal van de overledene met anderen, vooral als niet alle nabestaanden in staat zijn om bij de uitvaart of afscheidsceremonie aanwezig te zijn. Door deze foto’s te delen, kunnen mensen die niet aanwezig waren toch een idee krijgen van wat er is gebeurd en kunnen ze ook hun eigen herinneringen delen.

Emoties

Als een dierbare komt te overlijden, is dat een intense, heftige periode waar je als familie of gezin doorheen gaat.
Door alle emoties gaat er veel langs je heen, alsof je er niet helemaal bij bent. Dat besef je vooral achteraf.

Momenten vastleggen

Foto’s kunnen achteraf helpen bij de verwerking van wat er gebeurd is. Waren er zoveel mensen bij de uitvaart? Die bloemen, wat mooi, die heb ik helemaal gemist. En wat mooi dat diegene buigt voor de kist. Momenten die langs jullie heen gaan, leg ik vast met mijn camera. Tijdens een uitvaart, maar dat kan ook al eerder tijdens een familieshoot. Het is zo belangrijk om foto’s te hebben voor de nabestaanden. Ik spreek uit eigen ervaring, had ik maar meer foto’s met mijn lieve moeder gehad die helaas al is overleden.

Wat klanten zeggen over Sandrinos Fotografie

‘Ik heb de foto’s al drie keer bekeken en ik ben er echt heel blij mee!! Super dat je de uitvaart voor me hebt vastgelegd, ik ben je dankbaar. Het is zo fijn om terug te zien, dat had ik ook niet bedacht vooraf maar het blijkt toch echt zo te zijn.’

Francina

‘Nog regelmatig pakken wij de foto’s van de uitvaart van mijn vader erbij. Het is zo fijn om te weten dat de foto’s er zijn, ook al bekijk je ze niet iedere dag. Als we er behoefte aan hebben pakken we ze erbij.’

Nathalie

Liefde

De nadruk ligt in mijn fotografie op de liefde. Een omarming, een hoofd op iemand zijn schouder. En die omarming bied ik zelf ook aan als het nodig is. Ik ben een gevoelsmens en ga emoties niet uit de weg. Tijdens een uitvaart ben ik op een respectvolle manier aan het werk, waarbij ik de liefde voor de overledene vastleg. In de foto’s en het album vinden jullie die liefde terug. Het is voor altijd vastgelegd en wanneer jij er behoefte aan hebt, bekijk je de foto’s en het album.

Ook al kijk je er de eerste jaren niet naar, het idee dat het er is is al genoeg.

Wanneer jij er aan toe bent, pak je het album en voel je de liefde die er op die dag was weer.

Basis pakket

vanaf €545
  • Day in the Life
  • 3 uur fotografie
  • Ruime selectie foto’s in hoge resolutie
  • Luxe mini-album van 15 bij 15

Luxe pakket

vanaf €745
  • Day in the Life
  • 3-4 uitvaartfotografie
  • Inclusief ruime selectie foto’s in hoge resolutie
  • Luxe mini-album van 20 bij 20