Worden jullie ook iedere ochtend wakker met zo’n onbestemd gevoel? Dat je 1 seconde denkt: wat was er ook alweer aan de hand? Oh ja, Corona….

Handen wassen

Het leven van voor Corona lijkt zo ver weg. Nog geen twee weken geleden gaven we elkaar nog een hand, drie zoenen en een knuffel. Stond onze agenda vol met allerlei afspraken. Nu praten we op minstens anderhalve meter afstand van elkaar, wassen we de hele dag door onze handen, is onze agenda leeg en borrelen we virtueel via een scherm. Gelukkig dat we die communicatiemiddelen nog hebben en kunnen inzetten.

Humor

Hoe lang dit gaat duren weet niemand. Ik probeer zelf, waar het kan, me af te sluiten voor teveel nieuws en negatieve social media berichten. Ik wind me er alleen maar over op of word er onzeker en angstig van. En dat past niet bij mij. Bij mij is het glas altijd halfvol, zie ik overal de humor van in en geniet iedere dag van het leven. Dat is nu lastig, met alle beperkingen, angst en onzekerheid die er is.

Geboortefotograaf

Als geboortefotograaf kan ik mijn beroep niet uitoefenen op dit moment, maar ook niet als Day in the Life fotograaf. Ik geef gehoor aan de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven en afstand te houden. Ik zet muziek op waar ik of rustig of blij van word. Ik stort me op mijn werk, bel veel met iedereen die mij lief is en geniet ook van een extra wijntje. En ook lach ik, om de creatieve Coronateksten en filmpjes op twitter. Ik blijf toch een nieuwsjunkie, merk ik 

Blijf gezond en houd afstand,

liefs Sandra