Wat een inspirerend half jaar heb ik gehad bij de opleiding Natuurlijk Licht fotograaf van Willie Kers. En wat heb ik veel geleerd, met name op een andere manier naar licht kijken. Maar ook om weer lekker vrij te fotograferen waardoor mijn creativiteit weer een enorme boost kreeg.

Maar het allerbelangrijkste wat ik door de opleiding ben gaan doen, is serieus nadenken over wie ik ben, wat ik nu doe en wat ik wil. Alles leek samen te komen in dit half jaar. Meerdere mensen inspireerden mij, waardoor ik steeds dichter bij mijn beslissing kwam. En die is nu genomen: ik ga na twintig jaar weg bij mijn werk (lokale krant) en ga me volledig op mijn bedrijf storten. Ik ben aan de laatste dagen bezig bij de krant en kan niet wachten tot ik aan een nieuw leven ga beginnen! Want zo voelt het voor mij.

Gisteravond was de diploma uitreiking in Apeldoorn. Met deze foto heb ik mijn diploma gehaald. Ook al was ik niet geslaagd, dit half jaar was voor mij sowieso al geslaagd.

Hier de link naar de prachtige foto’s die mijn mede-cursisten hebben ingeleverd: youtube/FB1erEfU9UI.