Wat missen jullie het meeste in deze Coronacrisis? Het werken op kantoor, uiteten, een borreltje halen met vrienden op een terras of winkelen?

Ik mis het meeste dat ik mijn dierbaren geen zoen of knuffel kan geven. Dat ik op minstens anderhalve meter afstand van mijn vader moet blijven en niet mijn armen even om hem heen kan slaan. Dat hij mij op mijn verjaardag vorige week niet kon feliciteren, net zoals andere familieleden die mij dierbaar zijn. Tuurlijk is er contact via whatsapp, Facetime, Zoom, Skype en ga zo maar door, ook met vrienden en vriendinnen. Maar het echte contact, die verbinding met mensen, dat mis ik het meeste. Godzijdank is iedereen nog gezond, want dat is het allerbelangrijkste!

Omhelzen

Hoe lang zouden we nog het advies krijgen om op afstand te blijven? Geen idee. Ik denk er vaak aan. En verheug me op het moment om mijn geliefden weer te omhelzen. Wat een emoties zullen daar bij loskomen. Zie jij dat moment al voor je? Dat je weer bij je ouders op visite kunt? Dat je ze weer van dichtbij in de ogen kunt kijken en ze kunt omhelzen? Dat jouw ouders de kleinkinderen weer kunnen knuffelen?

Foto’s

De Corona heeft ons geleerd dat gezondheid en je dierbaren om je heen het allerbelangrijkste in het leven zijn. Hoe mooi zou het zijn als je van die eerste omhelzing en ontmoeting met je dierbaren foto’s hebt?

Ik ga heel graag met jullie mee om straks die eerste ontmoeting weer vast te leggen. Een stukje Day in The Life fotografie in de eigen omgeving. De fotoreportage duurt ongeveer anderhalf uur en kun je nu al bij me boeken! Wie nu boekt, krijgt er een luxe mini-album bij voor de familie.

Heb je interesse? Neem contact met me op: https://sandrinosfotografie.nl/contact/

Fotoshoot na de Corona-crisis