Tijdens mijn mentortraject bij Marjolijn Maljaars voor Day in The Life fotografie (http://www.maljaars-fotografie.nl) ben ik iedere twee weken op pad gegaan om een gezin te volgen.

Zomerdag

Op een prachtige warme dag in oktober ben ik langs geweest bij een familie met drie jonge kinderen in Purmerend. Door het warme weer leek het bijna wel een zomerdag! De kinderen hebben niet alleen in de tuin kunnen spelen, maar ook bij een fontein in het centrum van Purmerend. Ik heb ze zowel in huis als buiten kunnen volgen.

In het begin merk je dat de kinderen het vaak vreemd vinden dat je ze op de voet volgt met je camera. Soms willen ze zich wel een uitsloven. Zodra je dat negeert, vinden ze je minder interessant en kun je ze beter volgen. Dan kun je vaak heel dichtbij met je camera komen, zonder dat ze het doorhebben. En dan krijg je de mooiste foto’s tijdens een Day in The Life.

Compliment

De ouders lieten achteraf weten dolblij te zijn met de foto’s van deze Day in The Life reportage.

Wil je meer weten over een Day in The Life reportage? Kijk dan eens hier: https://sandrinosfotografie.nl/portfolio-items/day-in-the-life/