Wanneer heb jij voor het laatst foto’s gemaakt waar het hele gezin op staat? In de meeste gevallen ontbreekt er altijd één persoon op de foto, namelijk diegene die de foto’s maakt. Hoe leuk is het als je zelf ook op de foto’s met je kinderen staat tijdens een lifestyle fotoshoot.

Fotoalbum

Ik ga graag met jullie mee op pad als fotograaf. Denk hierbij aan wandelen in het bos, naar het zwembad, naar de speeltuin of een kinderboerderij. Zonder dat jullie het doorhebben maak ik mooie beelden van jullie en heb jij een ontspannen ochtend of middag. Je hoeft je geen zorgen te maken om de foto’s, want die maak ik! Na afloop krijg je ook nog een prachtig mini-album met de mooiste beelden van deze dag.

Geboortereportage

Het afgelopen jaar ben ik al meerdere malen mee op pad geweest, zoals naar Center Parcs waar de familie een weekendje doorbracht, het bos en de geitenboerderij in Amsterdam: https://www.geitenboerderij.nl

Met het gezin op de foto’s heb ik een bijzondere band, want ik heb ze al meerdere malen voor mij camera gehad, zoals bij een geboortereportage, een kraamshoot (zie voor aan aantal foto’s: https://sandrinosfotografie.nl/portfolio-items/kraamreportage/ ) en een zwangerschapsreportage. Nu gingen we op een winterse ochtend een paar uur naar de geitenboerderij en het bos.

Wil je ook dat ik gezellig met jullie mee ga? Dan heb ik nu een hele toffe actie. Je krijg nu namelijk niet 1 luxe mini-album, maar 2 mini-albums bij de lifestyle fotoshoot kado! Voor meer info of boeken: https://sandrinosfotografie.nl/contact/