Wanneer heb jij voor het laatst foto’s gemaakt waar het hele gezin op staat? In de meeste gevallen ontbreekt er altijd één persoon op de foto, namelijk diegene die de foto’s maakt. Hoe leuk is het als je zelf ook op de foto’s met je kinderen staat tijdens een lifestyle fotoshoot op locatie.

Fotoalbum

Ik ga graag met jullie mee op pad als fotograaf. Denk hierbij aan wandelen in het bos, naar het zwembad, naar de speeltuin of een kinderboerderij. Zonder dat jullie het doorhebben maak ik mooie beelden van jullie en heb jij een ontspannen ochtend of middag. Je hoeft je geen zorgen te maken om de foto’s, want die maak ik! Na afloop krijg je ook nog een prachtig mini-album met de mooiste beelden van deze dag.

Center Parcs

De afgelopen jaren ben ik al meerdere malen mee op pad geweest met gezinnen, zoals naar Center Parcs waar de familie een weekendje doorbracht, het bos en de geitenboerderij in Amsterdam: https://www.geitenboerderij.nl

Met het gezin op deze foto’s heb ik een bijzondere band, want ik heb ze al meerdere malen voor mij camera gehad, zoals bij een geboortereportage, een lifestyle newbornshoot (zie voor aan aantal foto’s: https://sandrinosfotografie.nl/portfolio-items/kraamreportage/ ) en een zwangerschapsreportage. Nu gingen we op een winterse ochtend een paar uur naar de geitenboerderij in het Amsterdamse en bos.

Speeltuin

Voor de kinderen is het daar ideaal, want ze mogen knuffelen met de geiten in het hok, flesjes melk geven (tegen kleine bijdrage), in het hok bij de kippen en zelf eieren pakken (kleine bijdrage). Rondom de geitenboerderij is een grote speeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven. En voor de inwendige mens zijn er heerlijke versnaperingen, zoals verse appeltaart en koffie. Ook is er een klein winkeltje met eigengemaakte producten.

Ongemerkt kan ik de mooiste foto’s maken terwijl de kinderen zich met de dieren vermaken of lekker in de speeltuin spelen. De ouders hoeven zich niet druk te maken om de  foto’s, want dat is mijn taak.

Het is zo waardevol om foto’s met je gezin te hebben, helemaal als je kinderen nog klein zijn. Ze veranderen zo snel. Hoe leuk is het als ze later terug kunnen bladeren in album van hun geboorte, van de eerste levensjaren. Met echte foto’s uit het dagelijkse leven.

Wil je ook dat ik gezellig met jullie mee ga voor een lifestyle fotoshoot op locatie? Neem dan gerust contact met me op, ook als je nog vragen hebt: https://sandrinosfotografie.nl/contact/