Zeg eens eerlijk: wanneer heb jij voor het laatst foto’s laten maken met je gezin? Familiefotografie is niet vaak het eerste in een gezin waar geld aan wordt uitgegeven. Maar hoe tof is het als je mooie foto’s hebt van je gezin. Op een mooie locatie en dan niet stijf op een rijtje. Neem je mij mee als familiefotograaf, dan beloof ik je dat jullie een geweldige ervaring rijker zijn na de fotoshoot.

Fotoreportage

Want ik ben geen familiefotograaf die tijdens de fotoshoot haar mond houdt en alleen maar op het knopje drukt. Even zwart wit gezegd. Ik ga de verbinding aan met jullie en zorg ervoor dat jullie niet alleen op je gemak zijn, maar bijna ook vergeten dat ik er ben. Tijdens de fotoreportage wordt er veel gelachen, spelletjes gedaan, vragen beantwoord en mooie intieme momenten gecreëerd. Hoe ik dat doe? Dat moet je zelf maar ervaren. Zelfs de familieleden die totaal niet staan te trappelen bij het woord familiefotografie, laten na afloop weten dat ze het erg leuk vonden.

Familiefoto’s

Mijn lieve collega Astrid Grootscholten (https://www.astridgrootscholten.nl) ken ik al lang uit de geboortefotografie wereld (https://sandrinosgeboortefotografie.nl) Ik heb al eerder haar op de foto gezet voor haar social media en website (https://sandrinosfotografie.nl/portfolio-items/zakelijk/) En nu kwam de vraag of ik bereid was om familiefoto’s van haar gezin te maken op een mooie locatie. Ik stelde gelijk voor dat hun hond dan ook mee moest, die is tenslotte onderdeel van het gezin.

Soesterduinen

De locatie werd na overleg de Soesterduinen. Kledingtips hoefde ik aan Astrid niet mee te geven. Op de afgesproken dag in november was het erg fris met een waterig zonnetje in het begin. Astrid, haar man en drie kinderen waren gelukkig goed gekleed op de kou. Veel stilstaan was er ook niet bij, we hebben op meerdere locaties gefotografeerd en tussendoor lekker gewandeld met de hond. Grote hilariteit toen er tijdens een fotomoment een grote Deense Dog het beeld inliep en ging poseren bij de familie alsof hij onderdeel van het gezin was. Als familiefotograaf houd ik van deze spontane momenten.

Mist

De zon verdween vrij snel tijdens de shoot en vervolgens kwam er een mist opzetten, waardoor de lucht een hele aparte mooie kleur kreeg. Zo zie je maar dat je niet per se in de lente of zomer op de foto hoeft te gaan; ieder seizoen heeft zijn eigen charme.

Is het te lang geleden dat je met je gezin op de foto bent geweest? Neem dan gerust contact met me op, herinneringen vastleggen is heel belangrijk: https://sandrinosfotografie.nl/contact/