Ik heb altijd zin om naar een kraamreportage te gaan, maar op deze verheugde ik me extra. Ik ken Daisy namelijk al een tijd via Master Your Business Moves waar zij communicatie & marketingmanager is. Ik schakel regelmatig haar hulp in voor mijn bedrijf. Zo fijn om zaken waar ik geen verstand van heb uit te besteden.

Knuffelen

Daisy is bevallen van een zoontje en ik mag haar kraamreportage gaan vastleggen. Hoe tof! Daisy is zelf niet zo van op de foto gaan, maar bij mij voelt het voor haar vertrouwd. Ik vertel haar vooraf dat ik tijdens een kraamreportage de momenten uit hun leven met de baby vastleg, op een ongedwongen spontane manier.Het is vooral lekker veel knuffelen met de baby.

Kraamreportage Almere

We spreken voor de kraamreportage ongeveer twee weken na de bevalling af, in Almere. Daisy haar vriend, Davey, is er uiteraard ook bij als trotse papa. Hun hond is iets te enthousiast in het begin, dus die ligt lekker in zijn mand op de gang. Hij komt later zeker aan bod, want hij is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van het gezin.

Baby Jayden doet het tijdens de hele kraamreportage zo goed, we horen hem niet. Af en toe doet hij zijn oogjes open en laat alle knuffels en kusjes heerlijk toe. Wat een zoet mannetje!

Naar buiten

Als we binnen alle foto’s hebben gemaakt gaan we met de hond lekker naar buiten. We maken een geposeerde foto voor de deur, want wie zegt dat ze hier blijven wonen. Voor Jayden later leuk om te zien waar hij de eerste tijd is opgegroeid.

Na het rondje buiten gaat Daisy Jayden voeden, waarna hij heerlijk gaat slapen. Ik heb hem amper gehoord deze ochtend, wat een lief rustig mannetje.

Ik neem afscheid van deze trotse ouders en kan niet wachten om met de mooie beelden aan de slag te gaan!

Wil je meer informatie over kraamreportages, kijk dan bij kraamreportage