LIJNDEN – Op zondagavond 4 februari ben ik als geboortefotograaf bij de geboorte van Feline aanwezig in Haarlem: ‘Hallo lieve Feline’.

Haar zusje slaapt op dat moment, dus ik maak een afspraak met de ouders om later in die week terug te komen om een aantal foto’s van de hele familie te maken tijdens een kraamreportage. De dag na de geboorte red ik niet, omdat ik die nacht nog een bevalling heb en laat in de ochtend vermoeid mijn bed opzoek.

Een aantal dagen later ontmoet ik de gelukkige familie thuis en zie ik Viènna opnieuw. Haar geboorte heb ik in 2016 ook mogen vastleggen. Zo leuk om de kindjes later terug te zien! Heel veel aandacht voor haar baby-zusje heeft ze nog niet en dat is ook logisch. De tv en de beschuit met muisjes zijn veel interessanter op die leeftijd!

De ouders hebben toestemming gegeven om deze mooie foto’s te delen. Dank daarvoor!