Leg het eerste jaar vast

Van Baby tot Dreumes

En ook belangrijk, helemaal voor later.

Wat zijn foto’s met je hele gezin jou waard? We leven in een consumptiemaatschappij waarin apparaten die stuk zijn vaak snel weer vervangen worden. Is er een nieuwe versie van een iPad of mobiel op de markt, dan willen we die toch wel snel hebben. Een paar honderd euro wordt dan vrij makkelijk uitgegeven. Terwijl ook die apparaten weer stuk gaan na een aantal jaar.

Foto’s behouden hun waarde, en worden zelfs steeds waardevoller naarmate de jaren verstrijken. Ze roepen herinneringen op, emoties. Dat is toch niet in waarde uit te drukken? Verzamel herinneringen in plaats van spullen. Je wordt er echt blijer en rijker van.

Herinneringen maken met je gezin

Tijdens de shoots maken we ook gelijk herinneringen, want we maken er een leuk uitje van! We gaan naar het bos, de speeltuin, het strand of blijven in en om het huis. Kinderen die voor het eerst kruipen, voor het eerst voorzichtig hun stapjes zetten, voor het eerst in de sneeuw lopen. Hoe mooi is het om die herinneringen vast te laten leggen.

Voor je het weet is het eerste jaar om en heb je alleen op je mobiel heel veel foto’s van je kindje, maar niet van het hele gezin. En dan wil je van al die honderden foto’s op je mobiel een album maken, een taak die je maar voor je uit blijft schuiven. Want je weet niet waar je moet beginnen.

Bij het Jaarabonnement krijg je na afloop van het jaar een prachtig luxe album met de foto’s van het eerste jaar. Hoe mooi is dat! Ik maak de foto’s en het album, jullie hoeven alleen maar jezelf te zijn tijdens de shoot. En ook daar begeleid ik jullie in.

Herken je dat?

Je ziet bij andere families altijd zulke leuke foto’s met het gezin, maar in de meeste gevallen ontbreekt er altijd één persoon op de foto, namelijk diegene die de foto’s maakt.

Het is altijd mama of papa die op de foto staat.

De ander staat altijd achter de camera tijdens het maken van foto’s en nooit eens op de foto’s met de kinderen. Zo jammer…
Niets is leuker dan foto’s te hebben met het hele gezin.

Dit is wat je kunt verwachten:

  • Vier keer een toffe fotoshoot aan huis of op locatie
  • Na afloop van iedere shoot minimaal 50 prachtig bewerkte digitale foto’s
  • Een luxe album van 20 bij 20 met 30 pagina’s ter waarde 195 euro
  • Bij verlenging van het tweede jaar maar liefst 10% korting
  • Kosten per maand 91,25 euro.

*exclusief reiskosten buiten Purmerend van 0,35 euro per km